$(document).ready(function(){ var text = $(".et-blurb-container h4").text(); text.replace('& ', '&
'); console.log('hoi'); });

Wachttijden


Aannamestop: Vanwege de vele aanmeldingen en daarbij opgelopen wachttijd is op dit moment helaas geen aanmelding mogelijk. Wij verwijzen u naar de website van de LVVP; daar vindt u onze vrijgevestigde collega’s en kunt u nagaan bij wie u zich kunt aanmelden. (laatst bijgewerkt 10/5/2019)

Wachttijd bij Eleonore Bak

 

Vanwege de vele aanmeldingen is de wachtlijst voor intake en individuele behandeling Eleonore Bak is op dit moment gesloten. Dit betekent dat ik geen nieuwe cliënten aanneem. Op deze website wordt de wachtlijst zo goed mogelijke up-to-date gehouden.

Belangrijke info: voor 2019 heb ik niet met alle ziektenkostenverzekeraars een contract. Voor meer informatie kunt u op deze website kijken op de pagina ‘tarieven en vergoedingen’, klik op de volgende link: http://www.psybreda.com/vergoeding-eigen-bijdrage-en-tarief/

Laatst bijgewerkt 10-05-2019

Wachttijd bij Carolijne Klunne

 

De wachtlijst voor intake en behandeling bij Carolijne Klunne is vanwege vele aanmeldingen momenteel gesloten. Er is nog wel mogelijkheid voor aanmeldingen voor schemagroepstherapie. Wanneer aanmelden weer mogelijk is wordt dat hier vermeld.

Voor 2019 is met alle verzekeraars een contract afgesloten.

Laatst bijgewerkt 10-05-2019

Wachttijd bij Rogier Poels

 

Vanwege de vele aanmeldingen is de wachtlijst voor intake en behandeling gesloten. Op deze website wordt de wachttijd zo goed mogelijk up-to-date gehouden.
Ik heb geen contract met CZ afgesloten, dit betekent dat de verzekeraar een deel door uzelf laat betalen. Met alle andere zorgverzekeraars is wel een contract afgesloten. Voor meer informatie zie “tarieven en vergoedingen”.

Laatst bijgewerkt 10-05-2019