$(document).ready(function(){ var text = $(".et-blurb-container h4").text(); text.replace('& ', '&
'); console.log('hoi'); });

Wachttijden


De genoemde wachttijd is altijd een schatting. De wachttijd wordt via deze website zo goed mogelijk up-to-date gehouden. In sommige gevallen is het zo dat vanwege het gestelde budget door de zorgverzekeraar er in principe geen cliënten meer aangenomen kunnen worden dit kalenderjaar. Indien dit speelt voor een van de behandelaren staat dat vermeld.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling, maar u kunt ook onze suggesties lezen onder het kopje ‘hoe om te gaan met wachttijd’. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).  In onze praktijk is er is geen verschil in aanmeld- of behandelwachttijd voor verschillende diagnosegroepen.  Zie voor de gang van zaken rondom aanmelding voor intake en behandeling ‘Aanmelding cliënten’ van deze website.

Wachttijd bij Eleonore Bak

 

De wachtlijst voor intake en individuele behandeling Eleonore Bak is op dit moment gesloten vanwege de vele aanmeldingen. Zodra er weer ruimte is wordt dit hier gemeld. Op deze website wordt de wachtlijst zo goed mogelijke up-to-date gehouden.

Belangrijke info: voor 2019 heb ik niet met alle ziektenkostenverzekeraars een contract; er zijn contracten met de ziektekostenconcerns CZ, VGZ, VRZ, Zilveren Kruis en hun labels. Er is geen contract afgesloten met de concerns Menzis, DSW en Caresq. Voor meer informatie en toelichting kunt u op deze website kijken op de pagina tarieven en vergoedingen, klik op de volgende link: http://www.psybreda.com/vergoeding-eigen-bijdrage-en-tarief/

Laatst bijgewerkt 30-10-2018

Wachttijd bij Carolijne Klunne

 

Vanwege de vele aanmeldingen is de wachtlijst voor intake en behandeling bij Carolijne Klunne momenteel helaas gesloten. Wanneer het weer mogelijk is om u aan te melden zal dat hier vermeld worden.

Voor 2018 is er met alle verzekeraars een contract behalve DSW (inTwente en Stad Holland) en Caresq (Promovendum, National Academic, Besure). Voor deze genoemde verzekeringen zal de verzekeraar een deel door uzelf laten betalen. Voor verdere informatie zie “tarieven en vergoedingen”.

Voor 2019 is met alle verzekeraars een contract afgesloten.

Laatst bijgewerkt 12-11-2018

Wachttijd bij Rogier Poels

 

Vanwege de vele aanmeldingen kan ik op dit moment geen nieuwe cliënten meer aannemen. Houd deze website in de gaten voor een verandering hierin. Ik heb geen contract met CZ afgesloten (ook niet in 2019). Dit betekent dat je naast je eigen risico ook een eigen bijdrage moet betalen bij intake en behandeling. Met alle andere zorgverzekeraars heb ik wel een contract (ook voor 2019). Ik werk enkel op woensdagen in de praktijk.

Laatst bijgewerkt 14-11-2018